Het nieuwe ZINiN Theaterseizoen gaat beginnen

Datum: 09-09-2024

12.44 uur - Afgelopen mei maakte het ZINiN Theater haar programma bekend voor het nieuwe theaterseizoen 2024-2025. Dat het nieuwe programma goed is ontvangen, blijkt wel uit het feit dat er inmiddels elf voorstellingen uitverkocht zijn. Maar het publiek in Nijverdal en omgeving hoeft niet te treuren, want met shows van artiesten als Klaas van der Eerden, Tim Akkerman, The African Mamas, Elske DeWall, Opvliegers, Cesar Zuiderwijk en Lebbis blijft er nog genoeg te kiezen. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com.

 

‘Het nieuwe theaterprogramma is afgelopen mei met veel enthousiasme ontvangen door ons geweldige publiek’, vertelt Chris Funk, directeur van ZINiN, trots. ‘Dat blijkt wel uit het feit dat we inmiddels al op elf uitverkochte voorstellingen zitten. Ook de overige voorstellingen genieten veel belangstelling en we zien een mooie verdeling van het aantal verkochte kaarten over de complete programmering. Het grote voordeel hiervan is dat er voor veel mooie voorstellingen nog kaarten beschikbaar zijn. Wil je zeker zijn van een kaart, dan is mijn advies wel om snel je kaarten te reserveren voor je favoriete artiesten’, aldus Chris Funk.

Grote namen, oude bekenden en jeugdaanbod
Voor grote namen als Klaas van der Eerden, Tim Akkerman, Cesar Zuiderwijk en Lebbis kan het publiek nog steeds kaarten reserveren. Ook voor graag geziene gasten als Thijs Kemperink, Nathalie Baartman, Elske DeWall en Erik Neimeijer zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kinderen hoeven ook niet te treuren, want met o.a. Woezel & Pip en Bing hebben zij ook nog volop keuze.

Verrassende nieuwe theaterconcepten
Speciale aandacht verdienen de voorstellingen ‘Faulty Towers – The Dining Experience’ en ‘District 12 – Het Moordmysterie’. Twee unieke en nieuwe theaterconcepten voor het ZINiN Theater. In ‘Faulty Towers – The Dining Experience’ kan het publiek genieten van een diner terwijl zij onderdeel zijn van een aflevering van ’s werelds beste televisiekomedie. ‘District 12 – Het Moordmysterie’ is een mix van een escaperoom en live Cluedo, waarin het publiek aan de hand van aanwijzingen op het toneel een moord moeten oplossen.

Kaarten reserveren en complete theaterprogramma
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.zinin.com of in de theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheekfilialen.
Kaarten voor de voorstellingen in het nieuwe ZINiN Theaterseizoen zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de kassa van het ZINiN Theater bij de Tourist Info in Nijverdal.

Theaterliefhebbers in Nijverdal kunnen hun agenda’s tevoorschijn halen, want het ZINiN Theater presenteert het splinternieuwe theaterseizoen 2024-2025. Er is achter de schermen vol energie gewerkt aan een verrassende en veelzijdige programmering. Het publiek kan een bonte mix van cabaret, muziek, dans, toneel, jeugdtheater en klassiek verwachten. Met voorstellingen van artiesten als René van Meurs, Guido Weijers, The African Mamas, Daniël Lohues, Niels Geusebroek, Nathalie Baartman en Woezel & Pip staat er weer een prachtig theaterseizoen te wachten. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com en kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 27 mei om 09.30 uur.

‘Uit dikke stapels brochures en meer dan 1000 voorstellingen een gebalanceerd theaterprogramma neerzetten, is een hele klus’, volgens programmeur Mirella Jellema. ‘Wat ik vooral heel leuk vind, is het zoeken naar de verrassingen. ‘Het Moordmysterie – District 12’ is zo’n show: een soort van live Cluedo en escaperoom in één, waar het publiek samen met de acteurs op zoek gaat naar de moordenaar. En ook de dinershow ‘Faulty Towers’ is een echte verrassing. Het publiek is live getuige en onderdeel van de nooit eerder opgenomen dertiende aflevering van de legendarische Britse comedyshow’.

Grote namen, oude bekenden en nieuwe gasten
Naast de eerder genoemde grote namen als René van Meurs en Guido Weijers, verwelkomt ZINiN ook weer graag geziene gasten in Nijverdal. The African Mamas, Tangarine, Roué Verveer, Bökkers en Cesar Zuiderwijk keren met veel plezier terug. Nieuwe gasten die voor het eerst naar ZINiN komen, zijn bijvoorbeeld  Wouter Monden (cabaret) en Michiel Borstlap (klassiek).

Speciaal voor de kinderen
Ook voor de kinderen is er in het nieuwe seizoen veel leuks te beleven. Woezel & Pip komen naar Nijverdal met een sprookjesfeest en ook het populaire konijntje Bing komt naar het ZINiN Theater. Nieuw dit seizoen zijn de muzikale voorleesvoorstellingen van ‘Muk’ en ‘De Billenbijter’, waar de kinderen gratis naar toe kunnen.

Start kaartverkoop nieuwe seizoen
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 27 mei vanaf 09.30 uur via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ZINgevers van het theater hebben de mogelijkheid om enkele dagen eerder kaarten te bestellen. Uiteraard zullen voor alle voorstellingen kaarten beschikbaar blijven, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om kaarten te bestellen voor zijn/haar favoriete voorstelling(en).
Het nieuwe programma is al te bekijken op www.zinin.com of in de nieuwe theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheek filialen.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: