3 augustus opening Wereldwinkel Keizerserf 7

Datum: 20-07-2024

20.18 uur - Al ruim 40 jaar zijn wij als Wereldwinkel in de gemeente Hellendoorn actief. Via verschillende panden zijn we nu gehuisvest in een pand aan Keizerserf 32b in Nijverdal. Van hieruit verhuizen we per 3 augustus naar Keizerserf nr. 7!

 
 
We zetten ons in het bijzonder in voor de minderbedeelden in onze samenleving en doen dit door de verkoop van met name Duurzame en Fair Trade producten in zowel Food als Non-Food, waarbij wij, als vrijwilligers (ruim 30 personen), ons steentje bijdragen. 
 
In het “nieuwe” pand zijn onze vrijwilligers momenteel druk doende om de winkel op te knappen en in te richten. De verhuizing van ons “oude pand” naar de nieuwe locatie zal van 29 juli t/m 2 augustus plaatsvinden. Vanwege alle werkzaamheden in de straat wordt het een uitdaging hoe we onze spullen moeten vervoeren, misschien wel met een kruiwagen…… 
 
Op zaterdagmorgen 3 augustus om 10.00 uur openen wij op feestelijke wijze onze winkel. Wij nodigen u hartelijk uit om dit moment met ons mee te vieren. Verder staat er de gehele dag een kopje koffie/thee met iets lekkers voor u klaar.  Van harte welkom!   
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: