Gezellige discomiddag op woonlocatie Krönnenzommer in Hellendoorn

Datum: 19-07-2024

15.22 uur - Binnen de woonlocaties van ZorgAccent organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze bewoners om hun woonervaring bij ons zo gevarieerd mogelijk te maken. Onze medewerkers Lydia en Petra organiseren al anderhalf jaar met veel plezier maandelijkse activiteiten voor de bewoners van Krönnenzommer in Hellendoorn. Op 26 juli is er een discomiddag voor de bewoners en hun familieleden. “We hebben al 45 aanmeldingen voor de disco, we gaan er een gezellige middag van maken!”

 
“Ons idee ontstond tijdens gesprekken waarin we zochten naar manieren om onze bewoners iets extra's te bieden. We hebben namelijk een prachtige recreatieruimte in huis en daar moeten we meer gebruik van maken. Dit is niet alleen goed voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers van leerwerkplaats "De Ontmoeting", die gevestigd is in onze woonlocatie. Voor de discomiddag krijgen we hulp van verschillende kanten. Het uitbureau regelt vrijwilligers die achter de bar staan en de medewerkers van "De Ontmoeting" zorgen voor hapjes en drankjes tegen een schappelijke prijs. We zorgen er zelf voor dat onze recreatieruimte er tiptop uitziet en dat het mooi versierd wordt.”
 
De bewoners zijn het belangrijkste
Tijdens de discomiddag is er leuke muziek, lekker eten en een fotowand met discoprops om de middag vast te leggen. “Het belangrijkste is dat de bewoners een leuke middag hebben. Als zij met een glimlach weer naar huis gaan, doen wij dat ook. En we hopen natuurlijk dat we een voorbeeld kunnen zijn voor andere afdelingen om ook zulke activiteiten te organiseren voor bewoners.”
 
Over Krönnenzommer
Woonzorglocatie Krönnenzommer is een gecombineerd woonzorgcentrum in de bossen van Hellendoorn in Salland (Overijssel). Op het uitgestrekte terrein, dat doet denken aan Zwitsers bergdorp, verlenen wij aan bijna 300 mensen zorg. Onze speciale aandachtsgebieden zijn:
 
• Nachtopvang
• Vakantieopname
• Dagbesteding Korsakov
• Aanvullende woonzorg/meerzorgprojecten
• Poliklinische consultatie en diagnostiek
• Orthopedie
• CVA
• Revalidatie
• Dagactiviteiten
 
Binnen Krönnenzommer bieden we voorzieningen die het verblijf binnen de woonzorg kunnen veraangenamen. Bewoners kunnen een bezoek brengen aan de huiswinkel, kerkdiensten, het dagactiviteitencentrum, een kapper én de recreatiezaal waar op 26 juli de discomiddag plaatsvindt.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: