Nieuw Culinair Rondje

Datum: 19-07-2024

 
15.13 uur - Vanwege het grote succes van het Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is er nu het nieuwe fietsarrangement: Culinair Rondje Regge! Beleef de Regge en haar prachtige omgeving tijdens deze verrukkelijke fietstocht. Met een lengte van 57 kilometer is de route zorgvuldig samengesteld zodat je onderweg kunt genieten van zowel de natuurlijke schoonheid als de culinaire specialiteiten van de regio. Smullen maar!

 
Smaakvol uitje
Het Culinair Rondje Regge is een absolute aanrader voor liefhebbers van fietsen en lekker eten. De schilderachtige route langs het water biedt adembenemende uitzichten, terwijl je ook kunt genieten van bossen, heidevelden en een uitdagende beklimming van de Lemelerberg. Onderweg maak je meerdere stops om te proeven van lokale lekkernijen!
 
Dit moet je weten
Het fietsarrangement is tot uiterlijk één dag van tevoren te boeken bij Tourist Info Nijverdal Tel. 0548-612729.
Culinair Rondje Regge is elke donderdag tot en met zondag te fietsen.
Wie op zondag wil fietsen kan de benodigde materialen op zaterdag afhalen bij Tourist Info Nijverdal.
De route is te volgen aan de hand van de fietsknooppuntenbewegwijzering.
Je kan starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur in Nijverdal.
De kosten zijn € 38,50 p.p. (excl. drankjes).
 
We wensen je alvast veel plezier en smakelijk eten!
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: