Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 12-07-2024

12.57 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Heb jij een open houding in de omgang met anderen?
Als vrijwilliger van Leendert Vriel bied je o.a. in de gemeente Hellendoorn ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase die thuis willen sterven. Door te waken, overdag en/ of 's nachts, zodat familieleden/naasten worden ontlast. Er wordt nauw samengewerkt met thuiszorgorganisaties. Ben je evenwichtig en weet je om te gaan met verdriet, heb je aanpassingsvermogen en respect voor de gewoonten van de zieke en de mantelzorgers en ben je flexibel?
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46250
 
Ben jij de nieuwe tak aan de (stichting) BOOM?
Als vrijwilliger begeleid je een hulpvrager om de administratie/ financiën op orde te maken en te houden. Je krijgt hiervoor een cursus aangeboden.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46379         
 
Uit en thuis!
Wil jij iets voor iemand betekenen? Dagbesteding Uit en Thuis Daarle wil graag jouw talent koppelen aan de behoefte van de deelnemers aan de dagbesteding. Ze zoeken enthousiaste gemotiveerde vrijwilligers voor de maandagochtend of -middag en/ of de vrijdagochtend.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46380
 
Sportieve begeleider gezocht.
Samen met een diep verstandelijk beperkte cliënt uit Nijverdal 1 uur per week wandelen, fietsen of zwemmen. Iemand die duidelijk en helder kan zijn naar de cliënt en deze zelfstandig kan begeleiden. Heb jij affiniteit met verstandelijk beperkte mensen?
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46384
 
Zonnewoud is op zoek naar jou!
Om al hun cliënten te kunnen vervoeren hebben ze 2 vervoermiddelen die op de ochtend en de middagen rijden. Nu zijn ze nog op zoek naar een chauffeur die hen wil helpen met het rijden van een of enkele ritten. Als chauffeur draai je mee in een enthousiast team van vrijwilligers die de cliënten van en naar de dagbesteding in Hellendoorn vervoert. Wees welkom en meld je aan voor een van de ritten.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 45988
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: