Cursus ‘Klik & Tik: de basis van digitale vaardigheden’ van start bij ZINiN

Datum: 08-07-2024

13.43 uur - Het valt niet meer te ontkennen: internet, mobiele telefoons, e-mailen en nog veel meer zijn een onmisbaar deel van ons dagelijks leven geworden. Misschien wil je ook graag meer kunnen doen met je computer, maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Dan is de gratis vijfdelige cursus 'Klik & Tik: de basis van digitale vaardigheden' precies wat je nodig hebt. Deze cursus start op donderdag 12 september tussen 9.30 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. We beginnen bij de basis en gaan stap voor stap verder, zodat je steeds meer leert en vertrouwder raakt met de digitale wereld.


Verschillende onderdelen
De gratis cursus ‘Klik & Tik: de basis van digitale vaardigheden’ omvat verschillende modules die je de basisvaardigheden bijbrengen voor het gebruik van de computer en veilig internetten. Je leert onder andere hoe je een e-mail kunt versturen en er worden instructievideo's getoond om je hierbij te helpen. Na het doorlopen van deze cursus kun je zelfstandig aan de slag. Deze training vergroot je computervaardigheden aanzienlijk en maakt je vertrouwd met het internet. ‘Klik & Tik: de basisvaardigheden’ bestaat uit vijf lessen en begint op donderdag 12 september. De vervolglessen worden gehouden op de donderdagen 19 en 26 september en 3 en 10 oktober op dezelfde tijd. 

Aanmelden  
Je aanmelden voor deze cursus ‘Klik & Tik: de basisvaardigheden’ is noodzakelijk en kan tot en met zaterdag 7 september telefonisch op 0548 – 613342, aan de balie van de Tourist Info in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal of via www.zininbibliotheek.nl/agenda

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: