Zonneweken 2024

Datum: 04-07-2024

11.09 uur - Ook dit jaar organiseert De Welle weer de Zonneweken in de gemeente Hellendoorn. Deze zijn in week 34 (19, 20 en 21 augustus 2024) en in week 35 (26, 27 en 28 augustus 2024). Het programma is voor beide weken gelijk en staat vol leuke en interessante activiteiten. Denk aan samen sporten, naar een museum gaan en met elkaar het bos in. Zo zei een deelnemer aan de Zonneweken vorig jaar: “Tijdens het kickboksen kon ik even goed losgaan op de boksbal. Misschien ga ik me wel aanmelden, zodat ik dit iedere week kan doen!”

 
Alle jongeren tussen de 10 en 15 jaar die in de gemeente Hellendoorn wonen, kunnen zich hiervoor aanmelden. Per week kunnen er maximaal 20 jongeren meedoen. Deelname is gratis en je kunt zelf aangeven welke week je mee wilt doen. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.
 
Wil je meer weten over de Zonneweken? Stuur dan een mailtje naar Leonie Juurlink (l.juurlink@stichtingdewelle.nl) of Leon Piksen (l.piksen@stichtingdewelle.nl). Of kijk op www.stichtingdewelle.nl/zonneweken. Hier vind je ook het aanmeldformulier. Je kunt dit online invullen of het formulier printen en ingevuld inleveren bij de balie van De Welle, Constantijnstraat 32a in Nijverdal. Lukt online invullen niet? Vraag dan bij De Welle om een papieren versie.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: