Feestelijke juli maand in Nijverdal: Acties en kinderentertainment in het centrum

Datum: 04-07-2024

11.04 uur - De herinrichting van het centrum van Nijverdal is in volle gang. Als alles volgens planning verloopt, zullen de werkzaamheden in 2025 afgerond zijn. Dan beschikt Nijverdal over een nóg aantrekkelijker dorpscentrum; een mooie plek met veel beleving, waar het leuk shoppen en heerlijk eten, drinken of gewoon even relaxen is.

 
 
Voorlopig moeten de ondernemers en het winkelend publiek nog even door de zure appel heen bijten, want verbouwen en winkelen gaan niet altijd hand in hand. Om de ondernemers een hart onder de riem te steken en het winkelend publiek alle reden te geven om in Nijverdal te blijven shoppen, roept Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal samen met alle ondernemers de maand juli uit tot feestmaand met maar liefst 4 Zomerse Zaterdagen.
De winkeliers slaan hierbij de handen ineen om iedereen het zand en de obstakels snel te laten vergeten. De mooiste spullen vind je namelijk toch echt ‘binnen’ in de winkels!
 
Deze maand kunt u door de ondernemers worden verrast op een bon voor een gratis kop koffie of thee met lekker gebak of voor de kids een lekker ijsje. 
Elke zaterdag is het extra gezellig in het centrum met leuk kinderentertainment. Ballonnen clowns, schmink, bellenblaas springkussens en kids cars zullen met regelmaat te zien zijn in het centrum deze weken.
 
Blijf dus gewoon shoppen in Nijverdal, help daarmee de lokale ondernemers en steek hen een hart onder de riem. Nog een paar maanden doorzetten en dan heeft Nijverdal een dorpskern waar we met zijn allen – bewoners, ondernemers én bezoekers – heel trots op kunnen zijn en blijven voor de komende jaren. DUS OP NAAR NIJVERDAL!!!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Ikargermiedood schreef op 05-07-2024

Voor de kinderen is er een hele grote zandbak!!!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: