Moddit Digital Agency verhuist naar eigen pand aan Energiestraat in Nijverdal

Datum: 26-06-2024

 

19.37 uur - Nijverdallers Simon Hogenkamp en Sjoerd van der Hulst zijn samen eigenaar van Moddit Digital Agency, dat inmiddels al 16 jaar bedrijven succesvol helpt op het gebied van digitalisering en online marketing. Na vele jaren gehuisvest te zijn in het pand van Solarlux aan de Marie Curiestraat 2 is het voor de ambitieuze Nijverdallers nu tijd voor een volgende stap: een eigen pand aan de Energiestraat 2 op het Nijverdalse bedrijventerrein.

 “Ons eigen pand is een droom die uitkomt. We kunnen niet wachten om hier verder te groeien”, aldus Simon Hogenkamp.
 
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt. Het team bestaat inmiddels uit 43 vakspecialisten die dagelijks hun kwaliteiten inzetten om voor hun klanten groei te realiseren. Maandag 24 juni ontvingen Simon en Sjoerd de sleutels van de nieuwe locatie. “De komende tijd staat in het teken van verbouwen en het creëren van een unieke en prettige werkomgeving voor onze collega’s en klanten. Gelukkig hebben we onze nieuwe buren al van oordopjes voorzien”, vertelt Sjoerd van der Hulst met een glimlach.
 
Ook Growww, partner van Moddit, verhuist mee naar de nieuwe locatie aan de Energiestraat. De nieuwe vestiging biedt beide bedrijven de ruimte om verder te groeien en hun klanten nog beter van dienst te zijn. De verwachting is om eind 2024 naar de Energiestraat 2 te verhuizen. In de tussentijd is de verbouwing te volgen op de socialmediakanalen van Moddit.
 
Foto: Simon Hogenkamp & Sjoerd van der Hulst voor het nieuwe pand aan de Energiestraat 2 in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Marcel Cents schreef op 28-06-2024

Proficiat Heel veel succes toegewenst!

Marcel Cents schreef op 28-06-2024

Proficiat Heel veel succes toegewenst!

Uw reactie

Naam:
Bericht: