Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 26-06-2024

19.31 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
 
Houd jij ook van in de buitenlucht werken?
Bij T.C. Nijverdal zoeken ze meerdere parkcommissieleden die samen met een groep andere gezellige vrijwilligers onderhoud willen plegen aan het park. Hierbij moet gedacht worden aan grasmaaien met een zitmaaier, snoeien, vegen, onkruid wieden maar ook technisch onderhoud aan de tennisbanen. Daarnaast ben je bezig met klusjes rondom de banen zoals het opknappen van het oefenhok. Dus lijkt het jou leuk om voornamelijk buiten te werken en word je gelukkig van een schoon park. Dan past deze functie bij jou. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46373
 
Ben jij enthousiast en gedreven?
Nieuw opvangcentrum voor seniorhonden!
In 2024 wordt aan de Linderdam Zuid in Den Ham een hondenopvangcentrum gebouwd waar ze oudere en kwetsbare honden op gaan vangen. Voor dat centrum zijn ze op zoek naar bevlogen en enthousiaste mensen die als vrijwilliger aan de slag willen.
De werkzaamheden kunnen zijn: Uitlaten van de honden, helpen met het schoonmaken van de verblijven, de was bijhouden en laten draaien, het gebouw netjes houden en de tuin.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46375        
 
Spierballen gezocht
Wij zoeken sterke mannen die in staat zijn de opslag van tweedehands goederen op orde te brengen en te houden. Je haalt goederen bij mensen thuis op. Je vervoert deze met auto en aanhangwagen van de Welle naar het depot. Vanuit daar wordt met enige regelmaat weer goederen naar vluchtelingengezinnen gebracht. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46370
          
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: