Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 12-06-2024

12.34 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

Gezellig maatje gezocht.
Voor een jongedame van 17 jaar zoekt Evenmens iemand die er voor haar wil zijn. Ze houdt van knutselen en samen kletsen en is zelf ook een gezellige prater.
Samen met de consulent van Evenmens ga je naar haar toe voor kennismaking. Als er van beide kanten een leuke klik is worden er verdere afspraken gemaakt. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46369
 
Een luisterend oor gezocht. 
Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is de Luisterlijn op zoek naar jou. Als vrijwilliger bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem. Op een moment die jou goed uitkomt. 
Is dit iets voor jou, dan bieden zij je eerst een training aan. Daarin helpen beroepskrachten je om je luister- en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen.
Ook na de training blijven ze je professioneel begeleiden en ondersteunen en houd je contact met een hecht team van vrijwilligers.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 45700
 
Gastvrouw /Gastheer Informatiepunt De Hooiberg.
Als gastvrouw /gastheer verstrek je informatie aan de bezoekers, passerende wandelaars, scholen e.d. over de schaapskooi, de kudde, het heidebeheer, Rijkswerkkamp Twilhaar en de cultuurhistorie van Twilhaar. 
Daarnaast is De Hooiberg ook een verkooppunt waar bezoekers de stichting kunnen steunen middels het kopen van koffie, thee, fris, koek, ijs. Deze verkoop is ook een van je taken als vrijwilliger. 
Ze werken met een enthousiast team dat het behoud van de schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug en de cultuurhistorische waarde van het gebied Twilhaar een warm hart toedraagt. 
Wanneer jij je daarin kunt vinden dan nodigen ze je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46368
 
 
Kom jij ons Samen Eten kookteam versterken?
Heb jij talent voor lekker en gezond koken en bezit je een beetje creativiteit? Dan ben je geknipt voor deze vrijwilligersvacature! 
Op diverse locaties van De Welle worden er de kookactiviteit Samen Eten georganiseerd, een activiteit die altijd goed bezocht wordt. Deelnemers worden blij van zowel een lekkere maaltijd, als van de beleving van het samen eten. 
Momenteel zoeken wij vrijwilligers voor het Noaberhuus in Hellendoorn op de vrijdagochtend. In de maand juli is er geen koken i.v.m. vakantie. Er wordt samen met de andere vrijwilligers een werkschema gemaakt. Dit kan wekelijks maar ook 1 keer in de zoveel weken zijn. Afhankelijk wat u zelf wilt. Deelnemers bezoeken het Samen Eten van ca. 11.45 uur tot 13.00 uur.  De ochtend voor u begint rond 9.00 uur met boodschappen doen.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46012
 
Chauffeurs voor de Buurtbus m/v 
Rijdt u graag, vindt u service bieden leuk en houdt u van contact met mensen aarzel niet maar word chauffeur op de Buurtbus.
De buurtbusvereniging Hellendoorn heeft 3 lijnen: de buurtbus Haarle, de buurtbus Hellendoorn en de buurtbus Hellendoorn Dorp. De 3 lijnen vervoeren in totaal ongeveer 40.000 passagiers per jaar.
Voor het vervoer worden 8-persoonsbussen ingezet. Dit zijn moderne rolstoeltoegankelijke bussen uitgerust met apparatuur voor reizen met de OV-chipkaart en betalen met de pinpas. In de bus krijgen de passagiers steeds actuele reisinformatie. U rijdt wekelijks minimaal 1 dienst van 3 of 4 uur.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46127
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: