Lekker springen, dansen, gooien en rollen tijdens het Peuterfestijn!

Datum: 05-06-2024

15.26 uur - Op donderdag 27 juni a.s. kunnen peuters weer lekker springen, dansen, gooien en rollen tijdens het jaarlijkse Peuterfestijn! Zo leren zij op laagdrempelige manier verschillende sport- en bewegingsvormen kennen. Het peuterfestijn vindt plaats in sporthal Het Ravijn aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal. 

Het peuterfestijn is bedoeld voor alle peuters van 2,5 t/m 4 jaar uit de gemeente Hellendoorn. Ook ouders, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om met hun (klein)zoon of (klein)dochter mee te doen. 
 
Van 08.45 tot 10.00 uur is het Peuterfestijn toegankelijk voor alle peuterspeelzaalgroepen van de SPGH, die op donderdagochtend geopend zijn. 
 
Van 10.30 tot 11.45 uur kunnen ook de peuters en hun ouders/verzorgers van KOSMO meedoen, maar ook alle andere peuters en hun ouders/verzorgers uit de gemeente Hellendoorn zijn welkom. Deelname aan het Peuterfestijn is gratis en vooraf opgeven is niet nodig. 
 
Dit jaar hebben we opnieuw verschillende leuke, uitdagende en vooral leerzame spelletjes bedacht. Daarnaast zijn er weer enkele sportaanbieders uit de gemeente Hellendoorn aanwezig (o.a. Joni Connect). Heeft u vragen over het Peuterfestijn? Neem dan contact op met Mart Nieuwenhuis via m.nieuwenhuis@stichtingdewelle.nl. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: