Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 05-06-2024

15.18 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Schoolgids
Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal zoeken enthousiaste begeleiders voor leuke en leerzame buitenlessen en activiteiten. Je begeleidt samen met nog een of meerdere schoolgidsen een groep schoolkinderen door het bos bij Nijverdal, Twilhaar (tussen Nijverdal en Haarle) of De Pas in Haarle. Bijvoorbeeld met de kleuters op zoek naar ‘Malle de Mammoet’ bij de Pas of een wandelroute rondom het speelbos in Nijverdal of groep 8 meenemen rondom de Palthetoren of in het gebied het Twilhaar.
Vind je het leuk om inhoudelijk de kinderen iets bij te brengen of juist organiserend alles klaar te zetten en een faciliterende rol aan te nemen kijk dan voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46365
 
Duo fietser
Met een bewoner van Wonen bij September op de duofiets met trapondersteuning een frisse neus halen.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46096
 
Coördinator voor de Voedselbank
Als coördinator geef je leiding aan de groep Intake. Je voert en plant de intakegesprekken, onderhoudt de klantdossiers, overlegt met andere hulporganisaties en woont de coördinatievergaderingen bij.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46018
 
Technicus radio en/of televisie (m/v)
Je hebt feeling voor en ervaring met radio- en/of televisietechniek. 
Je werkt aan de techniek binnen de omroep, als beeldtechnicus bij de productie van tv-uitzendingen of je verzorgt de techniek tijdens radio-uitzendingen. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 41400 

 
Baliemedewerker
Om het team van De Welle te versterken zijn we op zoek naar baliemedewerker(s) die mensen veelal telefonisch kunnen helpen met praktische (hulp)vragen en waar nodig matchen met een vrijwilliger. Mensen komen met uiteenlopende vragen. Denk hierbij aan opgaves voor de Mooi Meegenomen Bus of klusjes in huis. Ook komen er aanvragen binnen voor 'AutoMaatje', een dienst waarbij de deelnemer een sociale rit kan aanvragen en jij op zoek gaat naar een chauffeur (vrijwilliger) die deze rit wil rijden. Wanneer de hulpvragen wat lastiger zijn kan je de hulp inroepen van de twee coördinatoren.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46366
 
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: