Dauwpop Festival 2024 blijft verrassen met stevige groei in het aantal campingbezoekers

Datum: 03-06-2024

11.13 uur - Afgelopen weekend vond de 28e editie van Dauwpop Festival plaats in de bossen van Hellendoorn. Op vrijdag moesten bezoekers aan het begin van het festival een regenbui doorstaan, maar werden ze op zaterdag rijkelijk beloond met heerlijk weer. Tijdens deze editie kon Dauwpop bijna 22.000 bezoekers verwelkomen die genoten van een adembenemende line-up. 

Hoogtepunten waren onder andere de fantastische optredens op vrijdag van DI-RECT, Oscar And The Wolf en Son Mieux. Op zaterdag beleefden de bezoekers optredens van The Kooks, De Jeugd van Tegenwoordig en Froukje. De Party-Pit ging uit zijn dak met niemand minder dan Roxy Dekker.
 
Camping WOUD groeit
De camping van Dauwpop blijft groeien! Dit jaar verwelkomden we maar liefst 3.000 kampeerders, meer dan een kwart meer dan vorig jaar. De camping bood zelfs een eigen supermarkt en diverse randactiviteiten, wat zorgde voor een complete festivalervaring midden in de bossen van Hellendoorn.
"Mensen zien Dauwpop als een muzikaal weekendje weg," aldus Rob Telgenkamp. "Bezoekers rijden vrijdagochtend naar ons festival en vertrekken zondag rond 12:00 uur weer huiswaarts. Je bent in een prachtige bosrijke omgeving met geweldige acts uit binnen- en buitenland, wat wil je nog meer?"
 
Ontdekken van verrassende acts
Dit jaar konden bezoekers wederom nieuwe artiesten ontdekken, zoals GIRLBAND!, The Dean, Albin Lee Meldau en de indierockband The Reytons uit Sheffield. Met een line-up van meer dan 70 artiesten, waaronder ook gevestigde acts, is Dauwpop dé plek om de nieuwe artiesten van morgen te zien en te horen. Van rock en pop tot hiphop en elektronische muziek biedt Dauwpop een brede line-up voor ieder wat wils. Naast grote internationale acts zorgden ook nationale toppers als Jonna Fraser en The Partysquad voor een divers en dynamisch programma.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: