Ga op BoekStartdag op ontdekkingstocht met Nijntje in de ZINiN Bibliotheek

Datum: 15-05-2024

13.07 uur - De BoekStartdag, die dit jaar op zaterdagochtend 1 juni in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal wordt gehouden, staat helemaal in het teken van de allerliefste knuffel Nijntje. In de bibliotheek ga je op een superleuke ontdekkingstocht, waarbij er van alles te zien en te beleven is. De BoekStartdag start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Alle peuters en kleuters tussen 0,5 en 2,5 jaar zijn van harte welkom met (groot)vaders en (groot)moeders en/of verzorgers.Nijntjeparadijs
De hele bieb is omgetoverd tot een groot Nijntjeparadijs, waar je kunt genieten van leuke Nijntje spelletjes, je Nijntje in kunt kleuren en waar je zelfs even lekker met Nijntje mag knuffelen. Wil je altijd al graag met Nijntje op de foto? Geen probleem, voor iedereen is er een speciaal fotomoment met deze allerliefste knuffel. Wil je leuke Nijntje spelletjes doen, dan kan dat ook. En voor de echte helden is er de Nijntje tunnel waar je lekker doorheen kunt kruipen. Verder is er een knutselhoek en er wordt natuurlijk heel veel voorgelezen in leuke tentjes, die opgezet zijn in de bibliotheek.  En voor wie lid wordt van ZINiN Bibliotheek is er een Nijntjeboekje als extraatje. De ochtend is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig. 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: