Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 15-05-2024

13.01 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

Vrijwilligers voor Hospice Noetsele.
Hebt u inlevingsgevoel en affiniteit met de terminale zorg? Als vrijwilliger moet je weten waar je aan begint en bereidt zijn op wisselende tijden volgens rooster te werken. Je verzorgt, begeleidt en ondersteunt ongeneeslijk zieke mensen. Je werkt samen met een groep gemotiveerde enthousiaste vrijwilligers in een huiselijke omgeving. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46353
 
Mooie gelegenheid om de wereld van dichtbij te bekijken.
Wereldwinkel Ganesha is op zoek naar een verkoopster/ verkoper in hun winkel. Wil je hun collega worden. Zij werken binnen een gezellig en hecht team.
Wat zij vragen is dat je klanten helpt bij het vinden van een geschikt fairtrade cadeau.
Ze hopen dat je enthousiast bent en contact opneemt. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46110
 
Kunt u goed samenwerken?
Samen met andere bestuursleden zorgen dat de vereniging vitaal is en blijft; plannen maken voor nieuwe activiteiten, inzetten voor bekendheid en ledenwerving.
Goed kunnen samenwerken is belangrijk. Daarnaast bij voorkeur affiniteit voor/vaardig met public relations(P.R.) en informatievoorziening over het IVN naar de media en andere organisaties. Eventueel helpen bij projecten als de Heemtuin. Affiniteit hebben met de natuur en het milieu en kennis en ervaring hebben met moderne communicatiemiddelen zou erg fijn zijn.
Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46355
 
Wil jij vrijwilligerswerk doen bij De Twentse Zorgcentra?
Op meerdere locaties in onze gemeente worden vrijwilligers gevraagd. Voor het Grasklokje waar ze o.a. een kookvrijwilliger vragen. Of bijvoorbeeld een tandemfietsvrijwilliger voor een bewoner aan de Kerkstraat. Er zijn diverse vacatures. Er zit vast iets voor jou bij.
Kijk voor meer info op de website onder organisatie De Twentse Zorgcentra
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: