Bruisend Nijverdal zoekt donateurs

Datum: 14-05-2024

10.23 uur - Bruisend Nijverdal is een gratis dorpsfeest voor iedereen, van de kleinste kinderen tot onze ouderen uit de verzorgingshuizen, en we willen dat graag zo houden: GEEN ENTREE! Echter, we kunnen dit niet langer volhouden met alleen de opbrengst van drankjes, onze sponsoren en de bijdrage uit het dorpsbudget. Ondanks dat ons feest volledig wordt gerund door vrijwilligers, overtreffen de kosten de opbrengsten.

 
 
Om het feest toegankelijk te houden voor iedereen, ongeacht leeftijd of financiële situatie, en om geen drempel van entree te creëren, zijn we op zoek naar donateurs.
 
Steun jij Bruisend Nijverdal? Geniet je ook van het plezier en de verbondenheid die dit feest met zich meebrengt en wil je dat we nog vele jaren doorgaan? WORD DAN DONATEUR! Elke bijdrage, ongeacht het bedrag, is waardevol.
 
Bruisend Nijverdal is meer
Bruisend Nijverdal is meer dan alleen het dorpsfeest in september. Van de Koningsdagviering, met de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt in het centrum en de aubade en festiviteiten op het Henri Dunantplein, tot onze betrokkenheid bij herdenkingsactiviteiten op 4 mei en vieringen op 5 mei. Daarnaast zetten we ons al jaren in voor ouderen door samen te werken met vishandel Zwaan en hen te trakteren op heerlijke nieuwe haring in de verzorgingshuizen. Bruisend Nijverdal staat voor gemeenschapszin en traditie.
 
Wil en kun je ook financieel een jaarlijkse bijdrage doen aan al deze festiviteiten! Meld je dan aan als donateur op de website van Bruisend Nijverdal: www.bruisendnijverdal.com. 
 
WORD DONATEUR!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Joes schreef op 16-05-2024

Minimaal 47.000 euro betalen voor 3 acts en dan zeggen dat de kosten hoger zijn dan de opbrengsten…tja kan ik me het zo wel voorstellen. Jan Smit: Richtprijs 14.000 euro. Alle getoonde prijzen zijn richtprijzen, onder voorbehoud, excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw (overig) en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). De prijs (richtprijs) voor het boeken van Edwin Evers Band. is € 22500. Deze gage voor het inhuren van Edwin Evers Band. is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). De prijs (richtprijs) voor het boeken van La Fuente is € 10.500 – € 13.500 . Deze gage voor het inhuren van La Fuente is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Frans schreef op 16-05-2024

Pure onzin van de organisatie. De organisatie bepaald zelf of er 'veel te dure' artiesten komen, waarbij ze weten dat er veel fans op af komen die minder hebben met blijven hangen en veel drinken. Kortom, schoenmaker blijf bij je leest en laat grootheidswaanzin je niet leiden.

Meten met twee maten schreef op 16-05-2024

@ Joes ondanks dat het in absolute zin hoge prijzen zijn ben je dit soort bedragen kwijt als je dergelijke artiesten op je feest wilt hebben. Zonder een goede line up komt er niemand, en lopen de kosten baten nog verder uit elkaar. Het zoeken van donateurs lijkt me dan ook een prima optie om toegang gratis te kunnen houden. Iedereen is vrij om hier aan mee te doen.

Frans schreef op 17-05-2024

@Metenmettweematen dat is exact waar de fout zit. Denken dat je het enkel met grote artiesten redt, terwijl het na de optredens drukker werd met lokale inwoners en het enorm gezellig werd. Kortom, duur hoeft niet, omdat je moet investeren om de lokale inwoners langer in je gezellige tent te houden. Bij de optredens van o.a. Frans Bauer waren veel fans, weinig lokalen en vooral weinig omzet van bier.

Jos schreef op 17-05-2024

Helders fees is altijd volle bak en dat zonder grote namen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: