Jonge ‘Cyber Agents’ krijgen huldiging in Huis voor Cultuur en Bestuur

Datum: 13-05-2024

17.09 uur - Vier jonge ‘Cyber Agents’ uit de gemeente Hellendoorn krijgen donderdag 16 mei loon naar werken. Ze worden die dag gekroond tot de lokale winnaars van HackShield, een online game die kinderen weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit.

 
De winnaars krijgen een huldiging in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Wie de winnaars zijn, wordt pas op de dag zelf bekendgemaakt. De vier worden door de politie opgehaald en worden daarna gehuldigd door burgemeester Jorrit Eijbersen.
 
HackShield is een game die kinderen tussen 8 en 12 jaar oud weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit. Via deze game worden kinderen opgeleid tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar. HackShield werkt samen met veel gemeenten en politie in Nederland.
 
De huldiging vindt plaats om 9 uur.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: