‘Anatomy of a Fall’: een film voor de ware filmhuisliefhebber


Datum: 13-05-2024

17.04 uur - Op een noodlottige dag wordt vader Samuel levenloos aangetroffen door zijn bijna blinde zoon Daniël. Terwijl de twijfel zich binnen de rouwende familie verspreidt, rijst de vraag: was het een ongelukkige val, een duister duwtje of misschien wel zelfgekozen einde? De verdenking richt zich al snel op Samuels vrouw Sandra. Wil je het mysterie ontrafelen en de waarheid achterhalen? Kom dan op dinsdag 28 mei naar het filmhuis van ZINema en laat je meevoeren naar de ontknoping van dit intrigerende verhaal.

 
Een film die je aan het denken zet

‘Anatomy of a Fall’ neemt je mee op een meeslepende zoektocht naar de waarheid achter Samuels dood. Heeft Sandra haar man vermoord, was het zoonlief Daniël of heeft Samuel zichzelf van zijn leven beroofd? Er blijft geen steen onomgedraaid en dan belandt Sandra in het beklaagdenbankje en steeds meer onthullingen over haar huwelijk met Samuel komen boven tafel via aangrijpende geluidsopnames. Hieruit blijkt dat het huwelijk van Sandra en Samuel geen lieftallig sprookje was. Te horen is hoe een kalm gesprek ontaard in een serie van valse verwijten. Kortom: een film die je aan het denken zet en je tot het laatste moment in haar greep houdt.   
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Anatomy of a Fall‘ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: