Film ‘Back to Black’ over Amy Winehouse te zien bij ZINema

Datum: 08-05-2024

17.31 uur - Amy Winehouse groeide tijdens haar leven al uit tot een icoon, ondanks haar frequente optredens op het podium in beschonken toestand en haar vaak negatieve verschijning in de media. In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam. Vanaf zondag 19 mei is deze film te zien bij ZINema. Kijk voor de speeldata op www.zinin.com.


Achtergronden
'Back to Black' neemt je niet mee op een reis door een glanzende carrière, maar loodst je door het leven van Amy Winehouse zelf. Van haar bescheiden begin als artiest tot haar wereldwijde triomfen en meerdere Grammy-overwinningen, wordt het verhaal verteld vanuit Amy's eigen perspectief. De film belicht ook de sterke band met haar oma, evenals de gecompliceerde relatie met haar vader Mitch. En dan is er natuurlijk nog haar tumultueuze romance met Blake Fielder-Civil. En last but not least is er het eindeloze gevecht tegen haar demonen van verslaving, eetstoornissen en zelfdestructief gedrag, terwijl de Britse pers haar voortdurend op de hielen zit. Kortom: geen lichte kost, maar wel een intrigerend verhaal dat je niet wilt missen. 

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Back to Black’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: