Weerbaarheidstraining voor pubers vanaf 12 jaar

Datum: 03-05-2024

8.40 uur - Goed nieuws! Na het succes van onze laatste weerbaarheidstraining, beginnen we op 15 mei met een nieuwe editie speciaal voor pubers vanaf 12 jaar. 


Merk je dat jouw puber uitdagingen ervaart? Geef je kind de kans om zich zelfverzekerder te voelen en beter in zijn/haar vel te zitten!

Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meer info of aanmelden via therapeutischkickboksen@ftptrainingcenter.nl 

https://www.ftptrainingcenter.nl

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Karin schreef op 03-05-2024

Goedemorgen, Kunt u mij wat meer informatie geven, over de methode en de lesprijzen? Ik heb een dochter van 17, zou het daar ook geschikt voor zijn

Herman schreef op 03-05-2024

Karin, op de poster staat een site vermeld en het is heel geschikt voor je dochter. Ze moet er natuurlijk wel interesse voor hebben, want "gedwongen" meedoen helpt niets.

Uw reactie

Naam:
Bericht: