Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 23-04-2024

12.27 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
 
Wil jij een sleutelrol vervullen?
Aan de poort van kasteel Eerde vervul jij de sleutelrol tussen publiek, natuur en cultuurhistorie. Houd je van de natuur, ben jij gastvrij en lijkt het je leuk om bezoekers welkom te heten en te enthousiasmeren voor het werk van Natuurmonumenten? Word dan vrijwillig publieksboswachter.
Je gaat werken op het landgoed Eerde in Ommen. Een fantastisch landschap waar ook kasteel Eerde gevestigd is.
Tijdens de kasteelexcursies of op andere tijdstippen ga je met z’n tweeën de bezoekers en spontane voorbijgangers verwelkomen bij de poort van het kasteel. Ze hebben een prachtige fietskar die ze voor promotie inzetten. Bezoekers lopen daar niet ongezien aan voorbij. Maak een praatje, deel tips voor wandel- en fietsroutes, vertel mooie (natuur) verhalen.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46348
 
Maak jij van een gewone dag een speciale dag?
De bewoners van de Nicolaas Beetsstraat zijn mensen met een verstandelijke beperking.
Zij willen graag wat meer aandacht en er ook eens uit. Daarom zijn deze bewoners op zoek naar mensen die eens komen koffie drinken, een spelletje doen, een wandeling maken of met hen gaan fietsen op onze E-bike duo fiets. Als vrijwilliger ben je altijd aanvullend op de aanwezige, professionele begeleiders. Jij kunt activiteiten oppakken waarvoor begeleiders niet altijd tijd hebben. Activiteiten die het leven van de bewoners net dat beetje extra geven.
Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46349
 
Spierballen gezocht.
Graag komt Dorcas in contact met sterke vrijwilligers die hen wil ondersteunen bij de inbreng van goederen. Dagelijks kunnen klanten tweedehands spullen brengen die door de medewerkers van de inname worden beoordeeld op de goede staat en verkoopbaarheid. Daarna worden de goederen in de opslag geplaatst om later verkocht te kunnen worden. 
De medewerkers van de inname werken in tweetallen volgens een wekelijks rooster waardoor je minstens een dagdeel per week actief bent.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46350
 
Activiteitenvrijwilliger Zonneweken.
De Welle Jongerenwerk organiseert in week 34 en 35, 3 dagen activiteiten voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Deze jongeren kunnen door verschillende omstandigheden niet op vakantie. Daarnaast proberen we doormiddel van de Zonneweken verschillende jongeren te verbinden. Statushouders, mantelzorgers, e.d.
 
Het zou fantastisch zijn als je 3 dagen beschikbaar bent om de jongeren stabiliteit te geven. Lukt dit niet neem dan toch even contact op om de opties te bespreken.
Kijk voor info op de website onder vacaturenummer: 46351
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: