Koningsdag Nijverdal met Marathon Men

Datum: 19-04-2024

13.08 uur - Bruisend Nijverdal (SEN) organiseert dit jaar een top feest op zaterdag 27 april. Met optredens van geweldige bands op het plein, vele terrasjes, de grootste Nijverdalse Vrijmarkt en heel veel gezelligheid. Koningsdag 2024 in Nijverdal begint traditioneel om 10.00 uur met een aubade door EMOS Daarle en toespraak op het Henri Dunantplein, gevolgd door de mogelijkheid om alle gedecoreerden te feliciteren. 

 
Het hart van Nijverdal is dé locatie om Koningsdag te vieren. Op het Henri Dunantplein en in de straten van het centrum is de hele dag van alles te beleven. Ben je niet van plan om iets te verkopen op de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt, maar wil je wel rondsnuffelen? Tussen 9.00 en 17.00 uur kun je langs kleedjes en kraampjes struinen voor allerlei koopwaar en luisteren naar bekende deuntjes op blokfluit en viool. Misschien vind je wel een verborgen schat voor een prikkie.
 
Niet zo'n fan van tweedehands? Geen probleem! De winkels in het centrum zijn gewoon geopend, dus kom gerust even lekker winkelen.
De activiteiten op het plein worden verzorgd door de Stichting Bruisend Nijverdal, Advendo en vele vrijwilligers. Het muzikale programma is in de ochtend in handen van bands van de muziekschool! In de middag staat de bekende band Marathon Men op de bühne, met onze eigen Nijverdalse muzikant, Jan Niewold. Je bent allen van harte welkom, de toegang is GRATIS.
 
Dat wordt dus een super gezellige dag in ons Nijverdal. Kom jij ook?
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: