75 jaar Zonnebloem

Datum: 17-04-2024

12.30 uur - De landelijke Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. Aan dit jubileum wordt landelijk maar ook door de plaatselijke afdelingen extra aandacht besteed. Op 20 november is er onder andere een theatertour in het theater in Almelo. De Zonnebloem afdeling Haarle bestaat dit jaar ook 75 jaar. Zij organiseert op donderdag 26 september 2024 en gezellige middag voor alle afdelingen van de regio Reggestroom.

 
Op woensdag 17 april is de jaarlijkse verkoop van Zonnebloemloten van start gegaan. Dit jaar is er een extra feestelijke prijzenpakket. Er zijn 150.000 prijzen weg te geven. Om in het kader van het 75-jarig bestaan de aftrap van de verkoop een feestelijk tintje te geven is het eerste lot in onze gemeente aangeboden aan burgemeester Jorrit Eijbersen. De opbrengst is voor een groot deel bedoeld voor het organiseren van allerlei lokale activiteiten. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: