Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 16-04-2024

18.40 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Internationaal Vrijwilligerswerk. 
Wil jij meebouwen aan een betere wereld? Sluit je aan als internationale vrijwilliger bij één van de bouwprojecten, ecologische projecten of sociale projecten van IBO-Nederland. Voor je het weet bouw je klaslokalen of wateropslag in Oeganda, ervaar je zelfvoorzienend leven in Slovenië of organiseer je activiteiten voor mensen met een beperking in Kroatië. In elk project ontmoet je nieuwe mensen, ervaar je het leven in een ander land en leer je nieuwe (werk)vaardigheden. IBO biedt kortlopende vrijwilligersprojecten in het buitenland van 1 á 3 weken. Kost en inwoning wordt ter plaatse geregeld. Er wordt van je verwacht dat je doordeweeks werkt. Maandag t/m vrijdag 6 - 8 uur per dag. In de avonden en weekenden ben je vrij om de omgeving te verkennen. Combineer bijvoorbeeld een vrijwilligersproject met een langere rondreis in het land!
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46347
 
Heb je ook leuke herinneringen aan de Soos?
Dan wil je vast de deelnemers aan de soosavonden van Stichting De Instuif ook een gezellige avond  bezorgen. De soosavonden zijn om de week op twee verschillende locaties.
Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46166
 
Als er 1 schaap over de dam is…? 
Als er 1 vrijwilliger reageert hopelijk volgen er dan meer…De Kinderboerderij is naarstig op zoek naar vrijwilligers om hun activiteiten beter te kunnen realiseren en het terrein te onderhouden. Ook het verzorgen van de dieren en het schoonhouden van hun verblijven vallen hieronder. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46328
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: