Gezellige inloopochtend voor minima op dinsdag 16 april

Datum: 02-04-2024

13.07 uur - Op dinsdag 16 april a.s. wordt er weer een inloopochtend voor de Minima gehouden. Deze inloopochtend begint om 9.15 uur, duurt tot ongeveer 13.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Mede door een bijdrage van het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn zijn er voor de deelnemers geen kosten aan deze ochtend verbonden.

 
Deze inloopochtend gaan we een uitstapje maken: we gaan met elkaar naar Intratuin in Almelo. Hier kan een ieder op zijn of haar eigen tempo alles gaan bekijken, er zal wel een moment zijn waarop er een gezamenlijk kopje koffie/thee gedronken kan worden. Gedurende de hele ochtend is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. We verzamelen ons rond 9.15 uur bij “Het Spectrum” Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal waar we uiterlijk 9.30 uur willen vertrekken. (ingang aan het Hendrik Wormserplein). 
We verwachten rond 13.00 uur weer terug te zijn. Voor vervoer wordt gezorgd, wel graag doorgeven of er een rollator mee genomen wordt.
 
In verband met het regelen van het vervoer is het van belang dat u zich voor donderdag 11 april opgeeft voor deze ochtend. 
 
Opgeven kan via onderstaand mailadres of telefoonnummer.
E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of 
Telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: