Word wegwijs in de digitale overheid bij Informatiepunt Digitale Overheid

Datum: 28-03-2024

14.03 uur - Steeds meer overheidszaken worden online geregeld. Om je hierbij te helpen is er ook gedurende de maand april op de dinsdagen het Informatiepunt Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Tussen 10.00 en 12.00 uur zitten deskundigen voor je klaar om je verder te helpen op de volgende dinsdagen: 2, 9, 16, 23 en 30 april.Informatiepunt helpt je verder
Bij het Informatiepunt kun je terecht met vragen over belastingen, toeslagen, en zelfs met een aanvraag bij het Noodfonds Energie. Voor het regelen van veel overheidszaken is een DigiD vereist. Indien je deze nog niet hebt, kun je ook bij het informatiepunt terecht voor het aanvragen van een DigiD. Daarnaast wordt er hulp geboden bij het ontcijferen van ingewikkelde brieven, het verlengen van je rijbewijs, het betalen van verkeersboetes of het maken van een afspraak bij de gemeente. Iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur staan de deskundigen voor je klaar bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en alle hulp is gratis.
     

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: