Filmhuisfilm The Miracle Club bij ZINema: vermakelijk en hartverwarmend

Datum: 21-03-2024

13.05 uur - De filmhuisfilm ‘The Miracle Club’ is een film die wat met je doet: er rolt een traan over je wang, je kaken zetten zich vast in een hardnekkige grijns, maar je wordt niet sentimenteel. Er valt dus heel wat te zien op dinsdag 2 april om 20.00 bij het filmhuis ZINema in ‘The Miracle Club’: de relatie tussen drie generaties katholieke Ierse vrouwen die naar Lourdes reizen.


Geen feelgoodfilm, wel vermakelijk
‘The Miracle Club’ is geen feelgoodfilm, maar zeker wel vermakelijk met luchtige momenten. Toch ligt de nadruk meer op het drama, dat zich langzaam ontvouwt. Het is 1968 en het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in te trekken, weg van de dagelijkse sleur. Lily, Eileen en Dolly krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid tijdens een reis naar Lourdes. Als Chrissie, die ze meer dan 40 jaar niet meer hebben gezien, zich bij hen voegt, krijgt het verhaal een andere wending dan ze dachten.  Het is haar terugkomst die de lont in het kruitvat steekt. Wonderen gebeuren er niet, wel komen ze erachter dat de kracht van hun vriendschap groot is, al botsen de vier vrouwen in deze film flink met elkaar. 

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘The Miracle Club’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: