Paasweekend Marle – een weekend vol motorisch geweld en een muzikaal festijn

Datum: 21-03-2024

9.25 uur - Marle en omstreken bereidt zich weer voor op een onvergetelijk feestweekend. In het weekend van 29 & 30 maart en 1 april vindt Paasweekend Marle weer plaats. Wederom is er dit jaar een mooi programma en is er voor iedereen wat te beleven.

 
Vrijdagavond 29 maart gaat het feestweekend van start met de zitmaaierrace en brommercross om 18.00u. ’s Avonds maken de 'Parels uut ’t oosten', beter bekend als de Poelepetaten hun opwachting in de feesttent. Deze bekende band uit Hellendoorn is klaar voor een avond vol onvervalste boerenrock. Samen met DJ Lars gaan zij er gegarandeerd een fantastisch feest van maken!
 
Op zaterdagmiddag 30 maart is het tijd voor de kleintjes om te stralen, met een altijd leuke kindermiddag van 13.45u tot 17.00u. Samen met de Paashaas kunnen alle kinderen knutselen, cakejes versieren, met lego bouwen, op de rodeostier en nog veel meer! Vergeet niet om de kleurplaat voor de kleurwedstrijd voor 15.00u in te leveren bij de bar. De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl. En wanneer de avond valt, is het de beurt aan coverband NOAH om het podium te betreden en iedereen op de dansvloer te krijgen met hun aanstekelijke beats.
 
Paasmaandag 1 april is traditiegetrouw de Trekkerslep. De ingeschreven sleppers zullen vanaf 10.00u starten en in verschillende gewichtsklassen om de prijzen strijden. Daarnaast kunnen jonge sleppers zich op maandagmiddag bewijzen. Vanaf 13:30u kunnen zij zich in de tent inschrijven voor de skeltertrek. Tot slot betreden om 17.00u niemand minder dan de Paloma’s het podium met hun 'olderwetse' piratenmuziek, waarmee ze het weekend op onvergetelijke wijze afsluiten.
 
Kaarten zijn te verkrijgen via www.paasweekendmarle.nl/kaartverkoop
 
Voor meer informatie en leuke acties kun je kijken op www.paasweekendmarle.nl of kijk op
onze Instagram of Facebook-pagina Paasweekend Marle. We zien je graag in de feesttent in Marle deze Pasen!
Stichting Supporters Marle
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: