Wegwerkzaamheden N751 bij Daarle

Datum: 26-02-2024

14.14 uur - Provincie Overijssel voert vanaf maandag 4 maart aanstaande groot onderhoud uit aan provinciale weg N751, bij Daarle. De werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot medio april 2024.

 
Op het gedeelte van de weg waar fietsers de weg nog delen met het autoverkeer, wordt de fietssuggestiestrook vervangen door een vrijliggend fietspad. Daarnaast komt in het midden, over de gehele weg een kleine verhoging. Door middel van deze maatregelen verhogen we de verkeersveiligheid. Hiermee creëren we ruimte voor fietsers en brengen we de snelheid van weggebruikers naar beneden.
 
Veiligheid en hinder
Tijdens de wegwerkzaamheden aan de N751 zorgen we ervoor dat de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar blijft en zo min mogelijk hinder ondervindt. Daarom voeren we de werkzaamheden in fases uitgevoerd. In de eerste fase van 4 maart tot en met 22 maart wordt er gewerkt vanaf de bebouwde komgrens (kant Den Ham) tot autobedrijf Voortman en van autobedrijf Manenschijn tot de bebouwde komgrens (kant Hoge Hexel). In de tweede fase van 25 maart tot medio april wordt er gewerkt op het gedeelte tussen autobedrijf Voortman en autobedrijf Manenschijn.
 
Bereikbaarheid
Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid over de N341 – N36 – A35 – N35, via Den Ham – Vroomshoop – Vriezenveen – Wierden. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de weg, N751, en worden waar nodig ter plaatse omgeleid. De aannemer treft voorzieningen en stemt af met aanwonenden voor de bereikbaarheid van het bestemmingsverkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met enige hinder.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: