Een korte onderbreking van HOi

Datum: 22-02-2024

11.48 uur - Vrijdagavond 23 februari wordt de computerserver van HOi media verhuisd van de Koninginnestraat naar de nieuwe studio aan de Willem Alexanderstraat in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. In verband met deze verhuizing is er op vrijdagavond 23 februari vanaf 18.00 uur een onderbreking van enkele uren op zowel radio als televisie. 

 
Vanaf het moment dat de zender weer in de lucht is worden op HOi fm gedurende een week non-stop en vooraf opgenomen radioprogramma's uitgezonden. HOi tv en de kabelkrant zenden uit als gebruikelijk.
 
In de daaropvolgende week worden in de nieuwe studio alle verbindingen gelegd en wordt de computerapparatuur aangesloten. Op zaterdag 2 maart gaat de omroep live vanuit de nieuwe locatie.
 
De website www.hoimedia.com en de facebookpagina van HOi zijn gewoon bereikbaar.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Kemper Hja schreef op 22-02-2024

Hoop dat er dan minder storing is!

Harm schreef op 28-02-2024

Mooie gelegenheid van de gemeente om ruimte te maken aan de Koninginnestraat voor woningbouw en de HOI langzaam weg te gaan saneren......

Uw reactie

Naam:
Bericht: