Vindt u autorijden in het donker onprettig? Overweeg dan het openbaar vervoer!

Datum: 21-02-2024

15.40 uur - 
In de winter zijn de dagen korter en is het eerder donker. Als u liever niet in de auto stapt wanneer het begint te schemeren of al donker is, kan het openbaar vervoer een oplossing bieden. OV-ambassadeurs staan klaar om u hierbij te helpen. Ook als u andere vragen heeft over het gebruik van het ov of al een tijdje niet meer met bus of trein heeft gereisd. 

 
Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur 
Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.
 
Datum:   woensdag 6 maart 2024                                                                                                      
Tijd:       10.00 – 11.30 uur
Locatie:  Bibliotheek  ZINiN, W. Alexanderstraat 7, Nijverdal  
  
Telefonische spreekuren  
Als u de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan gerust contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op: 038–3037010.   
 

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   

Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   

Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   
  
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!   
  
Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u terecht op de website.: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 22-02-2024

Geloof dat het alweer langer licht wordt.

Uw reactie

Naam:
Bericht: