SVVN reist af naar Glanerbrug

Datum: 21-02-2024

9.27 uur - Na een (hinderlijke) onderbreking van twee weken gaat voor SVVN aanstaande zaterdag de competitie weer verder. Het is dus alweer een tijdje geleden dat SVVN thuis tegen ASV’57 speelde en in de slotfase een achterstand omboog tot een overwinning. Het was wel een verdiende overwinning op de concurrent want de groenwitten dicteerden het spel en creëerde de meeste en beste kansen. 

 
Aan werklust ontbreekt het niet bij de Volharding, maar vaak ontbreekt aan kleine beetje extra zodat geluk afgedwongen wordt. De afgelopen weekenden werden door andere teams wedstrijden ingehaald zodat nu ongeveer iedereen weer bij is. Net iets over de helft van de competitie staat SVVN op de zevende plaats.
 
Ook voor de tegenstander van zaterdag heeft de competitie twee weken stil gelegen. Avanti W. won op 3 februari hun laatste wedstrijd met 1-2 bij VV Daarlerveen. De club uit Glanerbrug stapte begin dit seizoen over vanuit het zondagvoetbal en staat op een keurige derde plaats met zes punten achterstand op koploper Helios. Daarnaast heeft Avanti een aardig gaatje geslagen met andere gegadigden voor de nacompetitie.
 
Bij de eerste thuiswedstrijd van SVVN troffen de teams elkaar in Nijverdal. Volgens de overlevering werd SVVN afgetroefd door een jeugdig Avanti. Die laatste kwam dan ook op een 0-2 voorsprong. Vlak voor tijd zorgde Joep Beene voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam SVVN niet. Het decor voor het treffen van aanstaande zaterdag is Sportpark Het Zoutendijk (Gronausestraat 846, 7534 AM te Enschede). De bal zal daar rollen vanaf 16:00 uur wanneer arbiter de heer Koen Staarman uit Vroomshoop het startsein heeft gegeven.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: