Sophie ter Haar Overijssels Kampioen L2 dressuur

Datum: 20-02-2024

 
12.54 uur - In Genemuiden stond het afgelopen weekend het laatste deel van de regiokampioenschappen dressuur op het programma. 
In de klasse L1 dressuur categorie DE was hierbij een mooie vijfde prijs voor Melissa Eshuis met Joy, de combinatie kreeg 196.5 en 184.5 punten voor hun proef.

 
In de klasse L2 dressuur categorie DE was het kampioenslint voor Sophie ter Haar met haar pony Londen. De combinatie stak met kop en schouders uit boven de concurrentie en ontving een score van 208.5 en 216.5 punten voor hun kampioensproef.
Sophie mag komend weekend deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.
In klasse M1 dressuur categorie DE was er een podiumplek voor Melissa Eshuis met Lord. Hun proef werd beloond met 193.5 en 199 punten en dat was goed voor een derde prijs en dus plaats op het ereschavot.
 
In Luttenberg werd gesprongen en daar namen Isabelle Plijter en Karlos van Orchid's deel aan de Salland Competitie. In de 90 en 100 cm wonnen ze beide een 3e prijs!
Livv Schoppink nam dele aan een van de jeugdrubrieken en won een mooie 2de prijs met 83 stijlpunten. 
 
Corinda Hutterd had een dressuurwedstrijd in in Den Ham en won met Giulietta een 2e prijs met 201,5 punten en een 3e prijs met 197,5 punten in de klasse M1.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: