The Songwriters Club: een nieuw concept in De Smidse in Nijverdal

Datum: 05-02-2024

11.23 uur - 
Op zaterdag 24 februari presenteert De Smidse in Nijverdal een nieuw concept: The Songwriters Club. Dat betekent drie talentvolle singer-songwriters op één avond en op één podium. De songwriters volgen elkaar op en brengen hun mooiste nummers ten gehore. The Songwriters Club is een concept dat in De Smidse volledig tot zijn recht komt. De line-up deze avond: Martin Jasper, Oliver Pesch en Stephanie Struijk.

 
Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. De Smidse is met haar sfeer en karakter de ideale locatie voor The Songwriters Club.
 


Martin Jasper: geheel eigen sound in de ‘indie-music scene
’
De 24-jarige Martin Jasper (Martijn Roggeveen) is singer-songwriter in hart en nieren. Martin begon met het creëren van zijn eigen sound in de ‘indie-music scene’ in Amsterdam. Hij is geïnspireerd door Dermot Kennedy en Ben Howard, en brengt binnenkort nieuwe eigen muziek uit.
 
Oliver Pesch: getipt door dj’s als Rob Stenders en Leo Blokhuis
Oliver Pesch brengt zijn inventieve versie van ‘West Coast-Americana muziek’ naar Nederland. Pesch’ frisse, kien uitgedachte songs klinken op plaat én live toegankelijk en overtuigend. Met zijn tweede single 'Shelly' scoort Pesch de welbekende ‘Topsong’ op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3FM en Radio Veronica. Smaakbepalende dj's als Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent.
 
Stephanie Struijk: voorheen bekend als Stevie Ann
Stephanie Struijk reist al meer dan 15  jaar langs Nederlandse en Vlaamse theaters. Eerst als Stevie Ann, toen ze nog Engelstalig zong, en inmiddels alweer een aantal jaar onder haar eigen naam. Haar liedjes zouden fragmenten uit haar dagboek kunnen zijn. Eerlijk en herkenbaar zingt ze over de liefde en het moeten loslaten daarvan. En over sterk zijn en kiezen voor jezelf. Kleine liedjes over grote gevoelens.
 


The Songwriters Club en De Smidse: perfecte combinatie

ZINiN is blij met de komst The Songwriters Club naar De Smidse. Het concept past perfect in de sfeer van deze prachtige locatie. De avond om het Nederlandse talent op singer-songwriters gebied te herontdekken. Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. 

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: