Gullivers Reizen: swingende, muzikale show voor de hele familie in het ZINiN Theater

Datum: 05-02-2024

11.17 uur - 

Jeugdtheater Sonnevanck en MaxTak Muziektheater slaan de handen ineen voor de familievoorstelling ‘Gullivers Reizen’. Deze swingende muziekvoorstelling voor de hele familie is te zien op zaterdag 24 februari in het ZINiN Theater in Nijverdal. Theatermaker Marije Gubbels bewerkte Jonathan Swifts beroemde boek uit 1726 tot een hilarische, eigentijdse familieshow over de vraag wat ons mens maakt.Marije Gubbels, de getalenteerde theatermaker, gooit Jonathan Swifts klassieker uit 1726 overboord en creëert een eigentijdse, hilarische familieshow die de vraag stelt: wat maakt ons mens? Ontmoet Gul, het wonderkind dat op haar tiende al een leven vol buitenschoolse activiteiten en wereldreizen leidt. Maar alles verandert wanneer ze op de avond voor een aardrijkskundetoets in zee belandt en aan land spoelt op een bizar eiland.
 
Knotsgek onbewoond eiland
Op dit knotsgekke, onbewoonde eiland maakt Gul kennis met mini-mieren-mensjes, reuzen en pratende paarden, maar één ding is zeker: communiceren wordt een dolle boel. Met aanstekelijke muziek van MaxTak en de nuchtere Iris Bakker als Gul, is de show ‘Gullivers Reizen’ een mooie reis naar de meest wonderlijke plekken, van Lilliput tot Brobdingnag en Laputa.
 
Kaarten reserveren

Deze show is niet alleen een feest voor de oren, maar ook voor de lachspieren. Gubbels' moderne twist op het klassieke verhaal maakt 'Gullivers Reizen' tot een avontuurlijke belevenis voor jong en oud. Het publiek wordt verrast door de gekke volkeren, grappige situaties en een vleugje maatschappijkritiek, allemaal verpakt in een vrolijke, muzikale jas. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: