Berber Nijland reserve kampioen van Overijssel

Datum: 05-02-2024

11.09 uur - Dit weekend stond er weer een deel van de regiokampioenschappen op het programma. Er werd gesprongen in Genemuiden en dressuur gereden in IJsselmuiden. In Genemuiden deden twee meiden van de Hertruiters goede zaken. Berber Nijland werd met haar pony Simba van Bernij zelfs reservekampioen in de klasse 80 cm categorie C pony’s. Met twee foutloze ritten en een hele snelle tijd mocht het duo de tweede prijs én een ticket voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo in ontvangst nemen.

 
In de klasse 80 cm categorie DE pony’s was er een mooie 10e prijs voor Melissa Eshuis en Lord. Zij reden een foutloze rit en ontvingen 80 rijstijl punten.
In IJsselmuiden kwam Wendy Hulsink aan de start in de klasse L2 dressuur met Indy van de Esch. Met ruim 64% wonnen ze een vierde prijs.
 
Deze week werd ook nog dressuur gereden in Den Ham en daaraan namen de zusjes Vliek succesvol deel. Maura Vliek startte met Aaron in de L1 dressuur en won een 1e en 2e prijs met 204 en 191.5 punten. Zusje Linde Vliek wilde niet onder doen en won ook een 1e en 2e prijs. Ze stuurde haar Ayla naar twee keer 192 punten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: