ZINema draait ‘Verliefd op Bali’ en ‘Game On’

Datum: 31-01-2024

15.51 uur - In de maand februari heeft ZINema weer twee nieuwe filmtitels op de agenda gezet: de romkom ‘Verliefd op Bali’ en de avonturenfilm ‘Game On’, beide vanaf zaterdag 17 februari te zien. Gamer Issam heeft in  ‘Game On’ maar één droom: pro-gamer worden. Door het gamen komt hij in een avontuur terecht, dan zijn weerga niet kent. In ’Verliefd op Bali’ gaan drie verschillende generaties vrouwen naar Bali, ieder met een eigen motivatie. Uiteraard ontstaan er mooie liefdesgeschiedenissen, te midden van de Indonesische cultuur.  


Game On
Voor gamer Issam stort de wereld in wanneer zijn moeder zonder genade zijn computer bij het grofvuil plaatst, simpelweg omdat hij niets anders lijkt te doen dan gamen. Op dat moment beseft Issam echter nog niet dat de echte wereld ook op instorten staat. Een kwaadaardige kunstmatige intelligentie heeft de recent geopende gamehal overgenomen en de grens tussen de gamewereld en de echte wereld vervaagt snel. Wanneer De Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (BIVD) aan zijn deur verschijnt en Issam meeneemt, wordt al snel duidelijk dat hij zich door vijf real-life game-levels moet vechten om de wereld te redden. Benieuwd naar het verloop van dit avontuur? Kom dan vanaf 17 februari naar de ZINema om deze film te zien. Raadpleeg www.zinin.com voor alle speeldata.

Verliefd op Bali
Influencer Jenny weet haar moeder Cornelie en zus Dewi te overtuigen om, na het overlijden van oma, samen de reis naar Bali te maken. Voor Jenny is het een poging om haar carrière nieuw leven in te blazen, terwijl zus Dewi op zoek gaat naar haar roots. Moeder Cornelie hoopt op haar beurt dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar zal brengen. Gezamenlijk ondernemen ze een zoektocht naar een familielegende en te midden van de betoverende Indonesische cultuur ontvouwen zich drie onverwachte nieuwe liefdes. De romkom ‘Verliefd op Bali’ is vanaf zaterdag 17 februari te zien bij ZINema. Kijk voor de meest actuele speeldata op www.zinin.com.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: