Hertruiters springen zich in de prijzen

Datum: 16-10-2023

10.55 uur - Er werd dit weekend volop gesprongen door leden van PSV de Hertruiters. In Raalte waren er veel zwarte Hertruiter-jasjes te zien en reden diverse leden zich in de prijzen met hun pony. In de 70 cm categorie CDE pony’s waren er prijzen voor Sanne van Dijke en Thijs Eshuis. Sanne sprong met haar pony Sanne een totaal aantal van 82.5 stijlpunten bij elkaar en behaalde daarmee een 2e prijs. Thijs Eshuis reed in deze rubriek mee met zijn pony Viva la Jip en behaalde een 4e prijs met 78 stijlpunten.

 
In de 80 cm categorie DE pony’s was er een 2e prijs voor Nikki Dollen met Comtessa Maria. Zij behaalde 78 stijlpunten voor het gereden parcours. Met slechts een half puntje minder was er een 3e prijs voor Melissa Eshuis met haar pony Lord.
 
In de 80 cm categorie C pony’s ging het oranje lint en dus de eerste prijs naar Twan van Dijke met zijn pony Fellow. Hij reed een foutloos basisparcours en een supersnelle en foutloze barrage.
In de 90 cm categorie DE pony’s was er een 3e prijs voor Thijmen Hosmar met zijn pony Chokotoff. Zij reden ook een foutloos basisparcours en hadden een balkje in de barrage.
 
In Balkbrug was er een springwedstrijd voor paarden waar Jip Ottes met haar paarden aan deelnam. Beide paarden wist ze in de prijzen te rijden. Met For Shizzle mocht ze een tweede prijs ophalen in de 90 cm rubriek en met haar paard Alexia Z wist ze een 4e prijs in de 1.10m rubriek te behalen.
 
Dressuur werd er gereden in Balkbrug en daar won Wendy Hulsink-Bergman met Anke-S een 2e prijs in de L2 dressuur met 193 punten.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: