En de punten zijn voor SVVN

Datum: 08-10-2023

9.50 uur - SVVN reisde deze middag af naar Oldenzaal voor de ontmoeting tegen De Esch. We zagen in het begin van de 1e helft twee ploegen die met redelijk spel de aanval zochten, Echter werd het spel rommelig en werd er veel balverlies geleden aan beide kanten. Maar het waren toch de Groen Witten die de 0-1 op het scorebord zetten met een doelpunt van Joep Beene en niet veel later was het Bas Koedijk die de voorsprong vergrootte naar 0-2.

In de tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld, was het niet dat De Esch mogelijkheden kreeg voor de aansluitingstreffer, echter was het Patriz Loohuis die met enkele fantastische reddingen het doel schoon hield. De aansluitingstreffer viel wel, maar dat was in de blessuretijd en was het SVVN dat de punten meenam naar Nijverdal. Maar ook met een mindere wedstrijd tellen de punten,