SVVN onderuit tegen Avanti Wilskracht

Datum: 01-10-2023

11.10 uur - SVVN ontving op haar 1e thuiswedstrijd Avanti Wilskracht uit Enschede We zagen een 1e helft met twee gelijk opgaande ploegen met aanvallend voetbalspel en het waren de gasten die met een fantastisch afstandsschot een 0-1 voorsprong namen.
Na rust domineerde SVVN, maar het was Avanti W. dat van uit een counter de 0-2 op het scorebord zette.

Een teleurstellend resultaat, maar we mogen wel tevreden zijn over het spel in de tweede helft”, aldus trainer Nico  Eshuis. „Er had zeker meer in gezeten echter verder dan de aansluitingstreffer via Joep Beene kwam de thuisploeg niet. In de 90e minuut moest Melvin Morsink van SVVN het veld verlaten: hij kreeg zijn tweede gele kaart.

Volgende week gaat SVVN op bezoek bij De Esch in Oldenzaal aan de Operalaan. Aanvang 14.30 uur