SVVN ontvangt Avanti Wilskracht

Datum: 29-09-2023

11.48 uur - Zaterdag 30 september speelt de SVVN selectie met de nieuwe trainer Nico Eshuis haar 1e thuiswedstrijd tegen de voor ons onbekende tegenstander uit Enschede n.l.: Avanti Wilskracht. Avanti W. speelde eerst op de zondag, maar in dit seizoen zijn overgestapt naar de zaterdag en begonnen afgelopen zaterdag met een thuisweedstrijd tegen Daarlerveen met een einduitslag van 2-2.

 
De verandering bij Avanti W. van speeldag naar de zaterdag brengt met zich mee dat er op de zaterdag nog een extra selectieteam bij komt. Naast de overstap van het eerste gaat Avanti W. ook een nieuw zaterdag 2-selectieteam maken. Dat team wordt een jong ‘opleidingsteam’ om talentvolle spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en klaar te stomen voor de stap naar het eerste elftal.
 
SVVN reisde afgelopen zaterdag af naar Aadorp om de strijd aan te gaan tegen ASV’57. Het resultaat was na een matige wedstrijd tegen een fysiek sterk ASV’57 een 1-3 overwinning voor SVVN en met doelpunten van: Rowan Wijnen, Joep Beene en Marvin Thomas en werden de punten meegenomen naar Nijverdal.
 
We hopen op deze middag weer een sportieve en spannende wedstrijd en deze staat onder leiding van scheidsrechter Jan Klein Ganseij.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: