SVVN neemt de punten mee

Datum: 26-09-2023

8.31 uur - Zaterdag begon voor SVVN het echte werk: nl de competitie. Het vlaggenschip ging op bezoek bij ASV’57 in Aadorp. In het begin van de 1e helft zagen we een SVVN dat met aanvallend voetbal al direct probeerde om te gaan scoren, maar de vele mogelijkheden werden niet benut en bleef de stand 0_0.

Na de theepauze ging het duel nog redelijk gelijk op, maar kreeg SVVN steeds meer overwicht en was het Rowan Wijnen die in de 70e minuut SVVN op de verdiende voorsprong zette. ASV’57 zocht natuurlijk de aanval echter doelman Patriz Loohuis wist met enkele fantastische reddingen het doel schoon te houden en was het SVVN dat de voorsprong nam met een doelpunt van Joep Beene in de 70e minuut en leken de drie punten mee te gaan naar Nijverdal.

Echter een penalty van Bjorn Stokman bracht de spanning in de laatste minuut van de reguliere speeltijd weer volledig terug. De thuisploeg hoopte in de blessuretijd ook de gelijkmaker nog af te dwingen, maar het laatste doelpunt viel aan de andere kant. Marvin Thomas tekende voor de 1-3, waarmee de punten alsnog in bezit van SVVN bleven. Al met al, gezien het verloop van deze ontmoeting een verdiende overwinning voor de Groen Witten.