Trias Jeugdhulp organiseert reünie 'De Reggeberg'

Datum: 15-09-2023

15.25 uur - 'De Reggeberg' in Hellendoorn, een locatie van Trias Jeugdhulp, sluit per oktober de deuren. Zaterdag 14 oktober 2023 zijn geïnteresseerden en betrokkenen welkom voor een informele reünie. Er is vrije inloop tussen 13.00 en 16.00 uur. 

 
De reünie is voor iedereen die bekend is met deze Hellendoornse locatie van Trias Jeugdhulp. Van (oud)jongeren en ouders tot (oud)medewerkers en betrokken organisaties. Zij kunnen op zaterdag 14 oktober terugkeren naar Luttenbergerweg 15 in Hellendoorn. Om samen herinneringen op te halen, een drankje te drinken en/of rond te struinen. Er is vrije inloop van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden voor de reünie kan via info@triasjeugdhulp.nl o.v.v. reünie reggeberg.
 
Sluiting De Reggeberg
In de gebouwen aan de Luttenbergerweg 15 waren ruim 20 jaar behandelgroepen van Trias Jeugdhulp gevestigd. Wietske Spoelstra, manager residentiële zorg: "We zijn niet over één nacht ijs gegaan om deze locatie te sluiten. De reden is dat er te veel aan gedaan moet worden om het geschikt te houden en te maken voor de toekomst." Het pand staat momenteel te koop en er zijn meerdere geïnteresseerden.
 
Over Trias Jeugdhulp
Trias Jeugdhulp biedt met ruim 300 collega's en 500 pleegouders hulp bij opvoeden en opgroeien in brede zin in Overijssel. Van hulp aan huis, 24-uurs zorg, crisisopvang en dagbehandeling tot en met ondersteuning bij pleegzorg en gezinshuizen en begeleiding rondom scheidingen. Trias Jeugdhulp geeft gericht aandacht aan de mogelijkheden van de hulpvrager en maakt zo veel mogelijk gebruik van het eigen netwerk.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Aukje Dekker schreef op 16-09-2023

Ik kom zeker samen met mijn man Bart.

Triasjeugdhulp schreef op 27-09-2023

Leuk Aukje! Wil je je aanmelden via info@triasjeugdhulp.nl? We houden we een lijst bij wie er komen, zodat er genoeg koffie etc is.

Uw reactie

Naam:
Bericht: