Dauwpop bekroond tot Beste Festival van Nederland 2023

Datum: 15-09-2023

15.17 uur - Bij Dauwpop stralen ze van trots. Zojuist is bekend geworden dat Dauwpop de Festileaks' Beste Festival 2023 Award van Nederland in de wacht heeft gesleept. Festileaks is één van de belangrijkste festivalsites van de Benelux. Deze erkenning is een van de meest prestigieuze publieksprijzen in festivalland. Na een grootschalige enquête van Festileaks, waarbij meer dan 100.000 festivalgangers hun stem uitbrachten, kwam Dauwpop als winnaar uit de bus. Hiermee overtreft het festival 253 andere nationale en internationale festivals.

 
Dauwpop schitterde dit jaar als grootste winnaar van de Festileaks Awards. Met trots kan gemeld worden dat Dauwpop voor het eerst de 'Beste Festival' award in de hoofdcategorie heeft gewonnen. Daarnaast heeft het festival ook een plek in de top-5 bemachtigd voor 'Beste Sfeer' en 'Beste Terrein'. Tomorrowland, het Belgische megafestival, heeft eveneens indruk gemaakt door de prijs voor 'Beste Terrein' te winnen. Tevens sleepte Dauwpop begin september al de 3FM 'Het Leukste Publiek' prijs in de wacht.
 
'Belangrijkste publieksprijs van Nederland'
De Festileaks Festival Awards zijn dé publieksprijzen voor festivals en bieden een tegenwicht aan de vele industrieprijzen door vakjury's. De hele zomer kunnen bezoekers van festivalwebsite Festileaks per categorie cijfers geven aan door hen bezochte festivals.
 
"We zijn enorm trots op wat we bereikt hebben als festival⏤als team van vrijwilligers, medewerkers, artiesten en publiek. We hadden dit alleen samen met elkaar kunnen doen en dit is de kers op de al fantastische taart. Mede omdat we definitief de stap hebben gemaakt naar een tweedaags festival met camping. "Deze 27e editie was wederom buitengewoon geweldig en dat is mede door ons trouwe publiek, aan wie we graag iets teruggeven." aldus Rob Telgenkamp, eigenaar Dauwpop.
 
Exclusieve kans op een Early Bird
Als dank voor de onvoorwaardelijke steun van de fans, biedt Dauwpop hen de exclusieve kans om dit weekend een Early Bird-ticket voor Dauwpop 2024 te bemachtigen. Zij krijgen de mogelijkheid om snel hun tickets te reserveren voor de volgende editie van het bekroonde festival. Deze is op de website www.dauwpop.nl te bemachtigen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: