In de komende maand vijf nieuwe kaskrakers te zien bij ZINema

Datum: 14-09-2023

13.42 uur - Vanaf 17 september gaat de film ‘Ratatouille van start.  ‘Ratatouille’  vertelt het verhaal van Remy, een ratje met een passie voor koken. Remy is het zat om afval te eten en met zijn scherpe neus gif te detecteren voor zijn rattenkolonie. Hij is vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken: hij moet en zal een chef-kok worden.

‘Only You’ is een romantisch film die zich afspeelt in Den Haag en draait vanaf 24 september bij ZINema. De film volgt het leven van Elisabeth, een deugdzame vrouw die op het punt staat te trouwen met haar jeugdliefde. Totdat ze Arthur ontmoet.
Wanneer een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups  in de animatiefilm ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’, onverwachte superkrachten en transformeren ze tot De Megapups! Paw Patrol: The Mighty Movie draait vanaf 8 oktober in de bioscoop van ZINiN.

‘Frozen’, wie kent niet het prachtige liedje ‘Let it go’ uit deze film, komt vanaf zondag 15 oktober de harten van de liefhebbers van deze film verwarmen. Na het tienjarig jubileum van deze film én het 100-jarig bestaan van Disney nog een keer met de release kaskraker Frozen!
Eveneens op 15 oktober gaat het drama ‘De Vuurlinie’ draaien, een film over de strijd van Marco Kroon aan het front in Afghanistan en de trauma’s die hij na terugkomst voor zijn kiezen krijgt.

Only You
Op haar vrijgezellenavond raakt Elisabeth in gesprek met Arthur, wat leidt tot een onverwachte vonk tussen hen. Ze brengen samen een romantisch weekend door, genietend van ontbijtjes op het balkon en wandelingen langs het strand. Elisabeth, ondanks haar aantrekkingskracht tot Arthur, blijft voorzichtig. Hij mag dan knap, grappig en romantisch zijn, toch zijn er enkele raadsels rondom hem, zoals het ontbreken van meubels in zijn appartement. Deze mysterieuze elementen doen Elisabeth twijfelen en zich afvragen of er iets mis is met Arthur, en ze vraagt zich zelfs af of hij mogelijk een sociopaat is.

Paw Patrol: The Mighty Movie
Het verhaal in Paw Patrol: The Mighty Movie neemt een duistere wending wanneer de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, uit de gevangenis ontsnapt en samenwerkt met een excentrieke geleerde om de superkrachten van de pups te stelen. Nu hangt het lot van Avonturenstad aan een zijden draadje, en het is aan de Megapups om de superschurken tegen te houden voordat het te laat is. Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup een enorm verschil kan maken.

Ratatouille (NL versie)
Zelfs de gevaren, waar Remy als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker in de keuken van een Frans sterrenrestaurant tegenaan zal lopen, houden hem niet tegen. Wanneer Remy per toeval uitkomt onder het beroemde restaurant van zijn eigen culinaire held, Auguste Gusteau, ontmoet hij de keukenhulp Linguini. Samen vormen ze een team. Al gauw zet Remy’s passie voor koken de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop. En dit zorgt voor heel wat hilarische situaties.

Frozen
Kom vanaf zondag 15 oktober naar ZINema, dan is de eerste voorstelling van Frozen (NL versie). Disney bestaat 100 jaar en komt 10 jaar na de release in 2013 nog een keer met de kaskraker Frozen. De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje, genaamd Anna, reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is, te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden. 

De Vuurlinie
Hollywoodregisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en de uitdagingen na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon in de dramafilm ‘De Vuurlinie. Tijdens zijn missie in Afghanistan leidt majoor Marco Kroon zijn manschappen met vastberadenheid door vuurgevechten. Als erkenning hiervoor ontvangt hij de hoogste militaire onderscheiding: de Militaire Willems Orde. Tegelijkertijd worstelt hij met persoonlijke trauma's die zelfs zijn liefde Mirjam niet kan begrijpen. Zowel in de media als op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco bevindt zich in een emotionele achtbaan. Terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen over zijn drugsgebruik, staat hij mogelijk voor zijn meest uitdagende missie ooit.


Kijk voor alle speeldata op www.zinin.com

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: