Nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Her Majesty met ‘San Francisco City Trip’ in ZINiN TheaterDatum: 13-09-2023

13.06 uur - Na meerdere volledige uitverkochte tournees en ook uitverkochte shows in Nijverdal, komt Her Majesty op zaterdag 30 september naar het ZINiN Theater met hun show ‘San Francisco City Trip’. Her Majesty is een ongeëvenaarde muzikale sensatie die bekend staat om hun meeslepende tributes aan ’s werelds grootste rockbands. In ‘San Francisco City Trips’ staat de muziek van artiesten als Jefferson Airplane en David Crosby centraal. Voor deze show zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

 
Grateful Dead, Jefferson Airplane, CCR en David Crosby
‘San Francisco City Trip’ is een unieke en meeslepende voorstelling die het publiek meeneemt naar de gloriedagen van de rockmuziek afkomstig uit San Francisco. De stad werkte eind jaren zestig, begin jaren zeventig als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Bands en artiesten als Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller en David Crosby kwamen maar wat graag naar zonnig Californië. Het wordt een avond vol heerlijke muziek, aangevuld met mooie projecties.
 
Beleef de muzikale erfenis van San Francisco
De fantastische muzikanten van Her Majesty (Bauke Bakker, Jelle Paulusma, Paul Bond en Dirk Schreuders) zij stuk voor stuk virtuozen die elke show omtoveren tot een bijzondere belevenis. De spectaculaire uitvoeringen, samen met de authentieke vintage instrumenten en onberispelijke harmonieën, creëren een onvergetelijke sfeer die het publiek volledig onderdompelt in de muzikale erfenis van San Francisco.
 
Nog enkele kaarten beschikbaar
De laatste kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: