Met twee gebakjes gezellig op bezoek bij een ander

Datum: 11-09-2023

14.33 uur - Doe mee met de gebakjesactie en ga in de Week van de Ontmoeting op bezoek bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om familie dichtbij te hebben of een vriendenkring, of om mensen om je heen te hebben die jou zien en dat luisterende oor willen zijn. Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting worden mooie en waardevolle contacten tussen mensen gestimuleerd.

 
De gebakjesactie is speciaal voor mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Met elkaar kunnen we bereiken dat mede inwoners zich gezien en gehoord voelen, dat wil toch iedereen?
De gebakjesactie in de gemeente Hellendoorn wordt mogelijk gemaakt door: Stichting de Welle, Evenmens Hellendoorn, MEE, Avedan en Bakkerij Lorkeers. 
 
Doe jij ook mee? 
Wil jij dit jaar ook meedoen met de gebakjesactie en bij iemand op bezoek met twee gebakjes? Meld je dan voor 21 september digitaal aan via: www.gebakjesactie.nl en haal in de week van 28 september tot 5 oktober de gebakjes op bij Bakkerij Lorkeers in Nijverdal (Rijssensestraat of Henri Dunantplein), Hellendoorn of De Kruidenwijk. Bellen kan ook: 0548 – 638 830. Geef de juiste locatie door bij de aanmelding. 
 
Er kunnen maximaal twee gebakjes per vrijwilliger / bezoeker worden gereserveerd. Wil jij wel meedoen, maar weet je niet zo snel iemand om te bezoeken? Denk ook eens aan een buurman, buurvrouw of iemand van de vereniging waar je bij zit. Dit zal zeker gewaardeerd worden.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

M ten Hove schreef op 12-09-2023

Doe graag mee

Uw reactie

Naam:
Bericht: