Jubileum Wim Goos bij Tennisclub Hellendoorn op 23 september

Datum: 09-09-2023

19.59 uur - Het is dit jaar 40 jaar geleden dat Wim Goos officieel KNLTB tennisleraar werd. Al die jaren is hij verbonden geweest met Tennisclub Hellendoorn TCH. Dit wordt door TCH op 23 september groots gevierd met een jubileumdag op tennispark De Voordam aan de Imminkservestraat in Hellendoorn.

 
's Ochtends is er een tennisclinic van de KNLTB voor de jeugd tot en met 15 jaar. 's Middags wordt door de landelijk bekende 'tennisgek' Edwin Elzinga een clinic gegeven waarbij terug wordt gegaan naar de tijd waarin met houten rackets werd gespeeld en witte kleding nog verplicht was op de tennisbaan. Aansluitend wordt een receptie aangeboden aan Wim Goos.
 
Met zijn 'Tennisschool Wim Goos' is Wim in de regio al jarenlang een groot ambassadeur voor de tennissport. Met activiteiten als 'Maak Kennis met Tennis', schooltennis en de laagdrempelige 'Krentslem' toernooien heeft hij hele generaties enthousiast gemaakt voor de tennissport.
 
Foto: Harry Velding
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: