Twee prijzen voor de Hertruiters bij de Verenigings kampioenschappen in Bentelo

Datum: 24-07-2023

16.11 uur - In Bentelo werden bij de galoppade ook de verenigingskampioenschappen verreden en daar deden maar liefst drie teams aan mee van de Hertruiters. Vier van het team starten in de ring voor het springen en vier combinaties rijden een dressuur proef. De punten van dressuur worden bij elkaar opgeteld en daar worden de eventuele strafpunten van het springen af gehaald.

 
Team 1 bestond uit: Berber Nijland, Melissa Eshuis, Mae Jannink, Sophie ter Haar, Livv Schoppink en Floor Veerkamp.
Team 2 bestond uit: Sophie ter Haar, Sanne van Dijke, Puck van der Viet, Romeé Schoppink, Thijs Eshuis, Twan van Dijke, Nikky Dollen en Luc Eshuis.
Team 3 bestond uit: Japser Hosmar, Thijmen Hosmar, Nikky Dollen, Linde Vliek, Isabelle Plijter en Lieke Bruins.
 
Team 1 heeft een tweede prijs behaald met 768 punten, team 3 mocht de vijfde prijs in ontvangst nemen met 741.5 punten en team 2 is zesde geworden met 734 punten.
 
De verdeel sleutel is nog niet bekend dus voor de teams is het nog even afwachten of ze door mogen naar de Hippiade (NK) in Ermelo.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: